ALGEMENE VOORWAARDEN van Silentdiscopoint.com | ZP Concepts
We houden het graag simpel..

1. Prijzen
Alle prijzen vermeld op de website zijn inclusief 21% BTW tenzij anders vermeldt.

2. Levering
Wij streven er naar om alle bestellingen die op werkdagen voor 15:00 worden geplaatst via onze online webshop nog dezelfde dag te verzenden via onze koerier. Wij garanderen geen levering de volgende dag of binnen 24 uur omdat wij hier geen invloed op hebben.

3. Retour sturen
Je kunt bij ons alle materialen binnen 14 dagen retour sturen, de kosten voor het retourneren van de pakketten is voor eigen rekening van de koper. De verantwoordelijkheid van de verzending ligt bij de koper, indien materialen tijdens transport beschadigd of kwijt raken zal dit voor rekening van koper zijn. Koper dient binnen 7 dagen na het kenbaar maken gebruik te willen maken van de zichttermijn de materialen retourneren.
Tijdens de 14 dagen bedenktijd zal de koper zorgvuldig met de materialen omgaan met het product en de verpakking. De koper is verantwoordelijk voor de waardevermindering van het product indien koper onzorgvuldig met de materialen is omgegaan.

4. Contract
Bij iedere transactie wordt automatisch een overeenkomst opgesteld. De koper gaat op dit moment akkoord met geldende voorwaarden. Een overeenkomst is pas definitief als deze door Silentdiscopoint is bevestigd door middel van een bevestiging via email.

5. Garantie
Wij houden de wettelijke garantietermijn aan. Retourleveringen door koper aan Silentdiscopoint zijn altijd gratis. Wij zullen je voorzien van een retourlabel om de materialen te retourneren.
Indien het defect onder fabrieksgarantie valt zullen wij deze kosteloos herstellen of koper voorzien van een vervangend model. Indien de reparatie niet onder fabrieksgaranties vallen zullen wij de verzendkosten in rekening brengen voor de retour gestuurde materialen.

6. Reparaties
Bij silentdiscopoint kun je een reparatie indienen als de gekochte materialen defect zijn gegaan door eigen toedoen. Indien defecten zich blijven voordoen na reparatie zullen wij kosteloos de materialen terughalen om onder garantie het defect te repareren.

7. Betalen
Je kunt bij silentdiscopoint betalen op verschillende manieren zoals aangeboden op de checkout pagina van de webshop. Silentdiscopoint levert alleen bestellingen uit nadat de betaling is ontvangen.


8. Overige
Wanneer de algemene voorwaarden niet voorzien beslist een manager van de klantenservice of de eigenaar van Silentdiscopoint. Beslissingen zijn nooit in strijd met wettelijk bepaalde regels en normen.

Silentdiscopoint is onderdeel van ZP Concepts, ingeschreven onder KvK-nummer 83430946.